/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Noi detalii despre incidentul armat din sectorul Botanica. Cum se simte bărbatul care a fost împușcat

missing
01 martie 2018, ora 13:12

La fața locului s-a deplasat grupul operativ format din procurori ai Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, ai Procuraturii municipiului Chișinău și ofițeri din cadrul Inspectoratului Național de Investigații.

Persoana rănită, în vârstă de 45 de ani, s-a aflat în trecut în vizorul organelor de drept. La moment, procurorii PCCOCS în comun cu Poliția Națională verifică toate versiunile producerii acestui incident.

Potrivit medicilor de la Urgență, starea bărbatului este de gravitate medie. „Pacientul a fost adus al Institutul de Medicină Urgentă la ora 19.45 seara, cu factură de os la mână stângă. O echipă de medici traumatologi au intervenit chirurgical, iar actualmente pacientul se află la secția de terapie intensivă pentru recuperare. După ce va urma un tratament intensiv, aceasta va fi internat în secția de Ortopedie pentru continuarea tratamentului”, a declarat pentru TV8 Petru Craveț, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență.

Bărbatul ar putea fi externat după cinci zile și urma un tratament ambulatoriu la domiciliu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram