PPDA va avea un candidat la alegerile locale anticipate din capitală, dacă acestea vor avea loc

Platforma Demnitate şi Adevăr va avea un candidat la primăria Chişinău, dacă alegerile locale anticipate din capitală vor fi organizate.

Declarația a fost făcută de către liderul PPDA, Andrei Năstase, la un post de televiziune. Acesta a lăsat să se înțeleagă și faptul că se vede personal în această postură.

”Noi considerăm că în momentul de faţă avem nevoie de un candidat puternic pentru primărie, un candidat care ar întruni mai multe calităţi, inclusiv ale unui bun profesionist, dar şi ale unui lider politic capabil să câştige în faţa binomului Plahotniuc-Dodon”, a declarat Năstase.

Acesta nu a spus nimic, însă, despre discuțiile la acest subiect cu aliatul său, Maia Sandu, care, la fel, a declarat anterior că Partidul Acțiune și Solidaritate, pe care îl conduce, este interesat de lupta pentru primăria capitalei.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.