Timp de 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit pentru a debloca 19 autoturisme împotmolite în nămeți

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În ultimele 24 de ore 19 mijloace de transport au avut nevoie de ajutorul salvatorilor pentru a fi deblocate și tractate după ce au rămas pe traseele din țară. Intervenția pompierilor a fost necesară în UTA Găgăuzia unde în apropiere de postul vamal Vulcănești – Vinogradovca 12 autoturisme și 2 autocamioane au rămas împotmolite.

De ajutorul angajaților Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a fost nevoie pe drumurile din raioanele Comrat, Cimișlia și Fălești. În toate cazurile salvatorii au reușit să intervină pentru acordarea asistenței necesare la deblocarea transportului.

La lucrările de împrăștiere a materialului antiderapant pe partea carosabilă au fost implicate 238 unități de tehnică și 342 persoane din cadrul Administrației de Stat a Drumurilor, fiind împrăștiate 1.205 tone de material.

Conform informației Serviciului Vamal, în continuare, din cauza podului de gheață format pe râul Nistru, rămâne sistată activitatea posturilor vamale de tip debarcader Cosăuți și Soroca. În continuare situația din țară este monitorizată de angajații IGSU în componența a 145 de autospeciale și 426 salvatori și pompieri.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...