/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

România: Doi moldoveni au ars de vii în cabina unui TIR. O butelie cu gaz a explodat

missing
01 martie 2018, ora 10:38

Cei doi bărbaţi de 35, respectiv 36 de ani au suferit arsuri pe tot corpul şi au fost internaţi la Secţia de Chirurgie Plastică. Cel mai probabil, ei vor fi transferaţi la un spital specializat din ţară.

Pompierii spun cum s-a produs deflagraţia în data de 01.03.2018, în jurul orei 01.00 a fost primit prin intermediul nr.unic de urgenţă un apel care anunţa un incendiu izbucnit la un autotren în comuna Goleşti.

Acesta se afla în parcarea unei societăţi comerciale aproape, de o hală de producţie. S-a intervenit din partea Detaşamentului de Pompieri Focşani cu 4 autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Ajunşi la faţa locului organele de intervenţie au constatat că incendiul s-a produs probabil din cauza unei lampe de gătit cu combustibil lichid (sursa de aprindere: flacără).

În urma incendiului au rezultat 2 victime: un bărbat de 36 ani cu arsuri de gradele 2 şi 3 de aproximativ 50% din suprafaţa corpului. A doua victimă, un bărbat de aproximativ 36 ani, cu arsuri gradele 1 şi 2 în proporţie de circa 30% din suprafaţa corpului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram