/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Tinere din Moldova racolate pentru a se prostitua în stațiunile turistice din Turcia

missing
01 martie 2018, ora 09:43

Potrivit celor constatate, inculpata, de comun cu o prietenă şi un cetăţean turc, ar fi îndemnat, în cursul anului 2015, două tinere să presteze servicii sexuale în Turcia, pentru care vor fi bine remunerate. După ce au primit acordul fetelor, inculpaţii le-au procurat bilete la avion şi le-au organizat deplasarea într-o statiune turistică, ampalsată în provincia Mugla, din sud-vestul Turciei, unde acestea au prestat servicii sexuale în mai multe apartamente.

Urmărirea penală în privinţa prietenei inculpatei şi a cetăţeanului Turciei continuă, în prezent aceştia fiind anunţaţi în căutare. Inculpaţii riscă până la 7 ani închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram