23:36:53 23.04.2024
Stiri

Femeia care a decedat în groaznicul accident din centrul Chișinăului era șefa secției Educație din cadrul DGETS Chișinău: Colegii, cutremurați

Social 01.03.2018 08:45 Vizualizări4722 Autor: Ziarul National
Femeia care a decedat în groaznicul accident din centrul Chișinăului era șefa secției Educație din cadrul DGETS Chișinău: Colegii, cutremurați


Femeia care a decedat, ieri, în accidentul din centrul Chișinăului, când un taxi s-a izbit puternic într-un troleibuz, este Larisa Crudu, șefa secției Educație din cadrul Direcției Generale Educație Tineret și Sport (DGETS) a mun.Chișinău, soția lui Valentin Crudu, şefului Direcţiei învățământ preuniversitar din cadrul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Aceasta a decedat în drum spre spital, în timp ce șoferul taxiului în vârstă de 39 de ani a ajuns la Reanimare. Accidentul a avut loc la intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare și Sfânt cu strada Serghei Lazo din Chișinău, când șoferul de taxi a ieșit în intersecție la culoarea roșie a semaforului.

Foto: agora.md

„Vestea morții subite a dnei Larisa Crudu, șefa secției Educație din cadrul DGETS mun.Chișinău, ne-a cutremurat și ne-a îndurerat profund. Regretăm și deplângem pierderea persoanei care a fost un coleg de nădejde, un om cu inimă mare și un specialist de înaltă calitate. Prin propriul exemplu ne-a motivat pentru optimism, rezistență și corectitudine față de colegi, părinți și elevi. Suntem onorați că am avut-o alături. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei și apropiaților…”, se arată într-un mesaj al DGETS Chișinău.

Larisa Crudu avea 54 de ani.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md