/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Cere destituirea lui Grozavu. Munteanu îl acuză că a admis conflicte de interese

missing
28 februarie 2018, ora 19:16

Comisia a constat că dumnealui nu avea dreptul să emită un document care era contrasemnat de soția sa. La fel, în cel de-al doilea caz dumnealui nu avea dreptul să elibereze un alt document în favoarea fiului dumnealui, ori legea e clara în acest sens”, a declarat Valeriu Munteanu, vicepreședinte PL.

Munteanu a cerut Autorității Naționale de Integritate să inițieze procedura de destituire din funcție a lui Grozavu pentru admiterea conflictelor de interese constatate și rămase definitive prin deciziile Curții Supreme de Justiție.

Judecata a stabilit că Nistor Grozavu nu poate să ocupe funcția de viceprimar pentru admiterea conflictelor de interese. Din păcate, acest lucru nu este pus în aplicare. Toată lumea se face că plouă, iar Nistor Grozavu este în continuare viceprimar”, explică Munteanu.

Nistor Grozavu nu a fost de găsit pentru comentarii. La o lună după reținere în dosarul parcărilor cu plată, Nistor Grozavu, pe atunci încă liberal, a fost eliberat sub control judiciar și a preluat atribuțiile fostului edil Dorin Chirtoacă. Apoi Grozavu a început să colaboreze cu Guvernul controlat de democrați, iar liberalii i-au retras susținerea politică. În noiembrie 2017, Nistor Grozavu a numit-o în funcția de primar interimar pe Silvia Radu, despre care presa scrie că ar fi „omul PD”.

Foto: Facebook/Valeriu Munteanu

Foto: Facebook/Valeriu Munteanu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram