(video) Le-am numărat pe toate! Câte scări de granit urmează să fie reconstruite la „Valea Morilor”

reparatia-treptelor-de-granit-din-parcul-valea-morilor-va-incepe-in-martie-42692
Foto: point.md

Consiliul municipal Chişinău a aprobat Acordul de grant pentru finanţarea lucrărilor de reconstrucţie a scărilor din granit din Parcul „Valea Morilor”. Echipa #diez a hotărât să numere câte scări urmează să fie reconstruite. 

Prin urmare, dacă nu ați știut, de fiecare dată când mergeți la Valea Morilor coborâți/urcați 213 trepte, plus 8 trepte amplasate înainte și 4 după cea centrală.

Potrivit deciziei CMC, Primăria municipiului Chişinău îşi asumă cheltuielile în proporţie de 5 la sută din valoarea totală a proiectului, ceea ce constituie circa 945 mii lei.

Pentru reabilitarea scărilor de granit din Parcul „Valea Morilor”, Primăria municipiului Chişinău va beneficia de un grant în valoare de peste 18 milioane 970 mii lei (sau peste 920 mii EURO) din partea Consiliului local Sectorul I Bucureşti. La 18 decembrie 2017, Consiliul local Sectorul I Bucureşti a decis finanţarea proiectului „Reconstrucţia Scării de granit din municipiul Chişinău, Republica Moldova, parte a proiectului Reconstrucţia lacului de acumulare „Valea Morilor”, tranşa a IV-a”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente