(foto) Premieră: Noul TECHART GrandGT Supreme este la fel de rapid ca şi o Panamera Turbo S E-Hybrid

Atelierul german de tuning TECHART ne bucură din nou ochii şi inimile. Pentru Salonul Auto de la Geneva a pregătit mai multe bunătăţi, însă noutatea cea mai mare este programul de tuning GrandGT Supreme pentru modelul Porsche Panamera Turbo Sport Turismo.

Oferta celor de la TECHART cuprinde nu doar transformarea exteriorului, ci şi mărirea performanţelor propulsorului.

TECHART Grand GT Supreme 5

Pentru început, la exterior se remarcă un nou kit aerodinamic care aduce noi bare de protecţie, praguri laterale, o nouă capotă, aripi pronunţate, bosaje proeminente, toate fiind vopsite în Racing Green.

Pe lângă toate acestea mai ies în evidenţă jantele exclusive Formula IV de 22 de inci şi eşapamentul sport care are nişte terminaţii duble din titan, acoperite cu fibră de carbon.

Vezi şi: (video) TechArt prezintă în detalii kitul aerodinamic GrandGT pregătit pentru noua Panamera

La interior este cu totul o altă poveste, o capodoperă a faimoasei subdiviziuni TECHART care se ocupă doar de habitacluri. Provocarea cheie pentru meșteri a fost: menținerea moliciunii și a naturalității pielii.

Rezultatul este copleșitor. Ei au dezvoltat un tip de tapiţerie Nappa ne-reliefată cu o textură netedă și naturală. Pielea tăbăcită nu conține crom și este finalizată fără solvenți.

Pielea de calitate premium acoperă complet interiorul lui Sport Turismo, incluzând zona pentru picioare și panourile ușilor. În combinație cu numeroase detalii, cum ar fi cusăturile multicolore realizate manual, Alcantara pe tavan, volanul sport personalizat TECHART și inserţiile vopsite în culoarea caroseriei, interiorul lui GrandGT Supreme este unul extrem de luxos.

TECHART Grand GT Supreme 11

Pentru a mări performanţele motorului s-a optat pentru o resetare a unităţii de control electronic TECHART TECHTRONIC. Procesul a dus la mărirea puterii agregatului V8 de 4.0 litri de la 550 CP/770 Nm, până la 640 CP/900 Nm.

Acceleraţia de la 0-100 de km/h o poate face acum în 3.4 secunde, cu 0.4 secunde mai repede, acelaşi timp fiind înregistrat şi de cel mai puternic Panamera Sport Turismo de serie, hibrid, cu 680 CP/850 Nm de cuplu. Mai mult, acceleraţia 0-200 de km/h o face în doar 8.3 secunde!

De asemenea, la standul atelierului de la Geneva vor fi prezentate:

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/