/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Prima zi de primăvară vine cu cele mai scăzute temperaturi din acest an

missing
28 februarie 2018, ora 17:05

„Sunt doua coduri galbene. Pe 1-2 martie, se va menține vreme geroasă. Astăzi, 28 februarie și cu menținere pe 1 martie, se prevede intensificare a vântului în rafale de 15-20 metri pe secundă”, a menționat pentru TV8, Natalia Ungureanu, meteorolog.

Autoritățile au anunțat că toate traseele naționale și drumurile locale sunt practicabile în acest moment. Pe parcursul zilei de 27 februarie, pompierii și salvatorii au intervenit în 13 situații la deblocarea și tractarea unităților de transport înzăpezite. Intervenția salvatorilor a fost necesară pe traseele din Vulcănești, Căușeni și Râșcani.

Pentru începutul săptămânii viitoare, meteorologii prognozează temperaturi de până la -10 grade în timpul nopții și -5 grade ziua. Cele mai joase temperaturi, din acest an, s-au înregistrat la Soroca -23 grade în timpul nopții săptămână aceasta.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram