Calea Ferată din Moldova a dispus repunerea în circulație a trenului de pe cursa Chișinău – Basarabeasca

Calea Ferată din Moldova a dispus repunerea în circulație a trenului de pe cursa Chișinău – Basarabeasca, începând de vineri, 2 martie. Decizia survine în contextul numeroaselor solicitări expediate de călători în adresa CFM.

Garnitura va circula în zilele de vineri, cu pornire din gara capitalei la ora 18:55. Returul din Basarabeasca va fi efectuat sâmbăta, la ora 02:02.

Prețul tichetelor de călătorie pentru întreg traseul este de 26 lei pentru maturi, iar pentru copiii cu vârsta de până la 10 ani – 13 lei.

Trenul va staționa inclusiv în stația Zloți, în vederea facilitării accesului turiștilor la mănăstirea din localitate.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.