/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri și în ajun de Paște! Alerta lui Zelenski, dat în căutare de Rusia: „Urmează o nouă etapă„

Moldovenii ar putea călători în Turcia doar cu buletinul de identitate

missing
28 februarie 2018, ora 16:13

Călătoriile reciproce în baza actelor interne vor viza doar dreptul de a intra pe teritoriul statelor pentru acelaşi termen de şedere ca şi în cazurile călătoriilor în baza paşapoartelor. De notat, că intrarea în ţară în baza buletinelor nu va acorda dreptul la muncă. Persoanele care vor dori să intre pe teritoriul unei Părţi Contractante cu scopul de a munci, de a exercita o profesie sau la studii, precum şi cei care doresc să stea pentru o perioadă mai mare de 90 zile vor fi obligaţi să obţină o viză de intrare de lungă şedere.

Potrivit proiectului, posibilitatea călătoriilor reciproce în baza actelor interne va spori fluxurile turistice din ambele ţări, va contribui la consolidarea cooperării reciproce pe toate dimensiunile, precum şi va impulsiona dezvoltarea relaţiilor comercial-economice bilaterale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram