/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Accident cu răniți la Orhei: Patru persoane au ajuns la spital cu diverse traumatisme

28 februarie 2018, ora 14:07

Accidentul a avut loc marți seara, 27 februarie, pe traseul R6. În automobilul de model Toyota Auris se afla șoferul de 39 de ani și avea doi pasageri, un bărbat de 44 de ani și o domnișoară de 15 ani.

În urma impactului, șoferul automobilului Citroen C3, un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost transportat la spitalul raional Orhei, cu diagnoza traumatism asociat, traumatism abdominal, ruptură de splină și ruptura vizicii urinare, internat actualmente în secția reanimare.

Șoferul automobilului Toyota Auris a fost diagnosticat cu fractura închisă a osului femural drept, pasagerul de 44 de ani – traumă cranio cerebrală, comoție cerebrală, iar tânăra de 15 ani – fractura închisă a antibrațilui și articulația mâinii drepte.

Momentan se stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram