/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Introducerea noilor monede va fi o problemă pentru plata în transportul public? Răspunsul unui expert

28 februarie 2018, ora 14:12

„E mai degrabă o premisă pentru modernizare. În următorii ani va fi implementată taxarea electronică în transportul public, microbuzele vor fi înlocuite cu autobuze de mică capacitate iar pentru plata cu monede există echipament special de sortare și numărare. Și da, prețurile pentru călătorie în transportul public vor crește și va fi foarte comod de plătit cu moneda de 5 lei, sau chiar cu cea de 10”, a scris pe pagina sa de Facebook Victor Chironda.

Menționă că începând de astăzi Banca Națională a Moldovei pune în circulație o serie nouă de monede metalice: de 1, 2, 5 și 10 lei. Acestea vor circula în paralel cu bancnotele existente de aceeași valoare nominală. Mai multe detalii puteți citi AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram