/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO. VIDEO/ Un troleibuz și un taxi s-au ciocnit violent. Pasagera din taxi a murit, iar șoferul a ajuns la spital

missing
28 februarie 2018, ora 17:54

Urmare a impactului șoferul și pasagerul din taxi, de model „Dacia”, au fost preluați de o ambulanță. În drum spre spital, femeia a decedat. Taximetristul se află în secția de reanimare a Spitalului de Urgență.

„Va avea un tratament chirurgical pentru că sunt suspecții de traumatisme grave în regiunea abdomenului la organele interne”, a menționat Petru Craveț, serviciul de presă al Spitalului de Urgență.

Șoferul troleibuzului a fost condus la secție pentru a depune mărturii.

„Urmează să ridicăm toate imaginile video de pe camerele de supraveghere din preajmă să audiem martorii care au văzut cum s-a produs accidentul după care vom stabili toate circumstanțele și care dintre șoferi se face vinovat”, spune Natalia Stati, ofițer de presă PC.

Nici unul dintre pasagerii troleibuzului nu a avut de suferit. Troleibuzul urmează a fi reparat.

„Problema este în parbriz. Este necesar unul nou. Asemenea parbriz este necesar să dăm comandă din Belarus”, susține Valeriu Paladii, inginer, șef al parcului de troleibuze nr.1.

Șoferul care se va face vinovat de producerea accidentului riscă până la 7 ani de închisoare.

Foto: Facebook/Виталий Бурдила

Foto: Facebook/Виталий Бурдила

Foto: Facebook/Виталий Бурдила

Foto: Facebook/Purice Ion Nistor

Foto: Facebook/Purice Ion Nistor

Foto: Facebook/Purice Ion Nistor

Foto: Facebook/Purice Ion Nistor

Foto: Facebook/Purice Ion Nistor

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram