/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Când va avea loc ședința Consiliului de Securitate și ce subiecte a propus Dodon pentru ordinea de zi

missing
28 februarie 2018, ora 13:46

Într-un comunicat al președinției se spune că Dodon a propus următoarele subiecte pentru ordinea de zi:

-„Raportul Kroll-2” și măsurile ce se impun a fi întreprinse în vederea pedepsirii celor care se fac vinovați de furtul bancar, precum și recuperării banilor.

-Acțiunile antistatale ale organizațiilor, formațiunilor, dar și ale reprezentanților autorităților publice locale, cu privire la tentativele și provocările îndreptate spre lichidarea statalității Republicii Moldova și activitățile care urmează a fi desfășurate de către organele de drept ale țării referitor la acest subiect.

-Proiectul noii Strategii a securității naționale, inclusiv ultimele declarații ale domnului Sturza cu privire la intenția și necesitatea procurării armelor letale.

De asemenea, în cadrul ședinței, urmează să fie aprobat planul de activitate a Consiliului Suprem de Securitate pentru anul curent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram