02:41:19 20.04.2024
Stiri

Un francez i-a dat întâlnire unei moldovence într-un local din Chișinău și i-a propus o „afacere”: Străinul riscă acum până la șapte ani de închisoare

Social 28.02.2018 13:19 Vizualizări2291 Autor: Ziarul National
Un francez i-a dat întâlnire unei moldovence într-un local din Chișinău și i-a propus o „afacere”: Străinul riscă acum până la șapte ani de închisoare
Poză simbol


Un cetățean al Franței riscă până la șapte ani de închisoare în R. Moldova, după ce a convins o moldoveancă să presteze servicii sexuale în Franța.

Procuratura municipiului Chişinău anunță că a finalizat urmăririea penală şi a trimis în judecată cauza penală de învinuire a acestuia, reţinut acum o lună la Chișinău.

Potrivit procurorilor, în luna ianuarie 2018, după ce a făcut cunoştinţă pe o reţea de socializare cu o tânără de 19 ani din Chişinău, francezul, împreună cu un cetăţean al Republicii Moldova, i-au fixat acesteia o întălnire într-un local din capitală.

Aflând că are o situaţie materială precară, francezul i-a spus fetei că are şansa să-şi schimbe viaţa, dacă îl va urma la Paris, unde urmează să presteze servicii sexuale contra a 55 de euro per client, într-un apartament închiriat în acest scop, iar complicele său moldovean urmând să-i asigure paza.

Primind acordul tinerei, acesta i-a procurat bilet de avion pe cursa Chişinău - Paris, însă călătoria nu a avut loc, francezul fiind reţinut la Chişinău.

Acesta este cercetat în arest preventiv, ia complicele acestuia – cetăţean al Republicii Moldova, este anunţat în căutare internaţională.

Procurorii spun că cei doi au mai făcut asemenea „afaceri” și în cazul altor tinere din Republica Moldova, care ar fi fost racolate pentru a se prostitua în Franţa.

Francezul riscă de la 4 până la 7 ani de detenţie.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md