/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Carne și pizza congelată cu termen expirat, descoperite la o companie din sectorul Rîșcani

missing
28 februarie 2018, ora 13:27

Potrivit poliției, 480 kg de carne era păstrată într-un automobil pe teritoriul întreprinderii. Tot aici au fost descoperite și 846 kg de semifabricate din carne „Pizza”, fără acte de proveniență, cu termenul de valabilitate expirat. De asemenea, pentru 80 kg de mezeluri lipsea informația privind data fabricării și termenul de valabilitate.

Toată marfa în valoare de 64.000 lei, depistată de către polițiști, a fost ridicată și în baza unei decizii urmează a fi nimicită.

Conform legislației în vigoare, responsabilii de activitatea întreprinderii urmează a fi atrași la răspundere contravențională și riscă amendă de 15.000 lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram