/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO/ Irlandezii golesc magazinele. Fac provizii înaintea furtunii Emma

28 februarie 2018, ora 12:22

Codul roşul de zăpadă şi polei a fost anunţat pentru ziua de joi, iar autorităţile din Irlanda fac apel la populaţie să nu plece la drum decât dacă este absolut necesar. Unii dintre locuitori au decis să urmeze aceste recomandări cu rigoare şi şi-au făcut rezerve de hrană, iar fotografiile cu rafturile goale la zona de panificaţie din supermarketuri s-au răspândit pe reţelele sociale.

„Constatăm o creştere a celor care îşi fac rezerve înainte de sosirea furtunii”, a confirmat lanţul de magazine Lidl pentru AFP, precizând că a crescut comenzile pentru a-şi reumple rafturile.

Compania de retail Tesco a precizatcă a crescut comenzile pentru produse de panificaţie către furnizori cu 20% faţă de nivelul obişnuit, potrivit publicaţiei Irish Independent.

Pe Twitter, numeroşi internauţi se amuză de situaţie postând fotografii cu rafturile goale din zona de panificaţie. Alţii profită pentru a împărtăşi reţete de pâine de casă, utile în caz de penurie, sau pentru a remarca faptul că toate varietăţile de pâine s-au vândut.

Foto: thesun.ie

Foto: twimg.com

Foto: thesun.co.uk

Foto: Facebook/ My Little Babóg Blog

Foto: Facebook/Irina Galbura

Foto: Facebook/Irina Galbura

Foto: Facebook/Irina Galbura

Foto: Facebook/ My Little Babóg Blog

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram