(foto) Mai multe străzi din Chișinău au fost deszăpezite ca urmare a condiţiilor meteo nefavorabile. Care este situația în prezent

DSC_4777

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din ultimele zile, în minucipiul Chișinău s-au desfășurat acțiuni de deszăpezire a mai multor străzi.  De menţionat că transportul public circulă conform programului zilnic.

Acţiunile de deszăpezire au început în dimineaţa zilei de ieri şi s-a acţionat pe arterele principale, pe cele secundare pe unde circulă transportul public şi căile de acces către localităţile suburbane. Pe timp de noapte, s-a intervenit cu 68 de utilaje şi au fost împrăştiaţi în total peste 1100 de metri cubi de material antiderapant.

De asemenea, Regia locativ-comunală a intervenit cu 40 de utilaje la curăţarea trotuarelor şi intrările în curţile blocurilor de locuinţe. Angajaţii întreprinderilor municipale de prestări servicii locative şi de gestionare a fondului locativ au curăţat manual trotuarele staţiile de aşteptare a transportului public.

În ceea ce priveşte persoanele fără adăpost, angajaţii Direcţiei de poliţie a municipiului Chişinău şi Inspectoratului Naţional de Patrulare au acţionat pe parcursul nopţii în vederea depistării persoanelor care stăteau afarăîn frig. La Centrul de găzduire și orientare a persoanelor fără domiciliu stabil, din str. Haltei, 2, au fost cazate în ultimele 24 de ore peste 90 de persoane.

DSC_4624

DSC_4631

DSC_4670

DSC_4777

DSC_4804

DSC_4827

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente