/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Samsung anticipează vânzări mai bune pentru Galaxy S9, în ciuda preţului piperat

missing
28 februarie 2018, ora 06:50

Anticipând potenţial crescut pentru profit, Samsung a devansat data lansării Galaxy S9 pentru luna martie (comparat cu luna aprilie 2017 pentru modelul S8) şi va diversifica strategia de promovare a noului smartphone, în speranţa de a atrage mai mulţi cumpărători.

Chiar dacă este prea devreme pentru a trage concluzii, CEO-ul Samsung, DJ Koh, a precizat că primirea şi primele impresii lăsate de Galaxy S9 depăşesc aşteptările. Promovat ca fiind o reinventare a designului Galaxy S, modelul S9+ are în arsenal un sistem dual camera performant, oferind lentile cu apertură variabilă, funcţie de captură slow-motion şi capabilităţi AR puse în valoare cu un nou set de emoji-uri interactive.

Totuşi, există şi destule argumente împotrivă, Galaxy S9 fiind privit ca un produs mai puţin revoluţionar decât Galaxy S8, în condiţiile în care nici acesta nu a reuşit să convingă foarte mulţi fani să-şi înlocuiască telefoanele S7 cu performanţe similare la partea foto. Însă Galaxy S9 a primit îmbunătăţiri semnificative tocmai la acest capitol, demonstrând că Samsung a învăţat din greşelile trecute şi a luat măsuri pentru a atinge tocmai acele aspecte criticate cel mai mult de utilizatori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram