Recomandări #diez. Evenimente pentru miercuri, ultima zi din februarie

evenimente

Iarna e pe sfârșite. Ultima zi din februarie îți aduce evenimente interesante, pe care echipa #diez ți le recomandă cu mare drag. Așadar, dacă nu te sperie ninsoarea și temperaturile cu minus, atunci pregătește-te pentru un sfârșit de februarie deosebit. 

#Spark Lab: Make Yourself a „Mărtișor”

ghiocei

Primăvara este aproape. Iar cel mai minunat lucru care poate sa ne spună despre asta este mărțișorul prins în piept. Dacă sunteți de acord, atunci sunteți așteptat la American Resource Center, unde veți învăța cum se confecționează un mărțișor. Pe lângă modele tradiționale veți avea ocazia sa vedeți și rezultatele muncii grupului de 3D Printing. Mai multe detalii despre eveniment AICI.

#Invitația la Vals

invitatie la vals

Teatrul Geneza Art vine cu o „Invitație la Vals” către spectatori. Un spectacol – mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. „Omul care caută adevăruri, e asemeni unui nefericit care valsează pe un teren minat. O dramă omenească despre mândrie și frica de a iubi prea mult”. Mai multe despre spectacol AICI.

#YEP!Moldova launching

startup

Inspirăm și dezvoltăm generația START-UP în Universități. YEP!Moldova creează valoare prin educație, inspirație și conexiune cu cele mai ambițioase și creative comunități de start-up-eri. Principiul de care ne conducem este „Sharing is caring!” – mediul de afaceri se implică în dezvoltarea trendului antreprenorial. Dacă ești interesat de eveniment, accesează AICI.

#Game Night

game night

Dacă ești fan al comediilor, atunci nu trebuie să-ți scape „Game Night”. Filmul urmărește trei cupluri care au fost invitate la o noapte de joc atipică, ce implică rezolvarea misterului unei crime, completat cu agresori și agenți federali falși. Află AICI mai multe.

#Lansarea cărţii „Speranţa şi destinul unui cronicar”

lansare

Biblioteca Națională a Republicii Moldova vă invită la lansarea biobibliografiei „Speranța și destinul unui cronicar. Nicolae Roibu – prozator și publicist” și al volumului său de proză și publicistică „Dreptul la numele tău”, miercuri 28 februarie 2018, ora 14.00, Sala de conferințe Alexe RĂU. Află mai multe AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente