/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Gerul face victime în Europa. Cep puțin 10 oameni au murit, iar traficul aerian - dat peste cap

missing
27 februarie 2018, ora 16:24

Două persoane fără adăpost au fost găsite moarte – una în oraşul Valence din Italia, iar celălalt la Paris. Ultima dată, la Paris, au fost înregistrate minime de minus 18 grade în 2005. La Berlin, din cauza frigului, centrele de plasament au fost luate cu asalt de oamenii străzii.

Cea mai scăzută temperatură în Europa a fost înregistrată la Dolina Campoluzzo, în nordul Italiei, la o staţie meteorologică aflată la altitudinea de peste 1 mie 700 de metri. -40 de grade au fost înregistrate aici.

În Polonia, cel puţin patru persoane au murit din cauza frigului din ultimele zile. În Lituania, unde minima termică nocturnă a scăzut sub minus 20 de grade, au murit alți trei oameni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram