11:27:26 29.03.2024
Stiri

Un fruntaș al PD admite că Silvia Radu ar putea fi CANDIDATUL formațiunii la funcția de primar al municipiului Chișinău

Politică 27.02.2018 14:18 Vizualizări1676 Autor: Ziarul National
Un fruntaș al PD admite că Silvia Radu ar putea fi CANDIDATUL formațiunii la funcția de primar al municipiului Chișinău facebook


Primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, ar putea fi susținută de Partidul Democrat (PD) la alegerile locale anticipate, care cel mai probabil vor avea loc la 20 mai 2018. Un anunț în acest sens a fost făcut de președintele de onoare al PD, Dumitru Diacov, în cadrul emisiunii „Adevărul Live” de pe adevarul.ro.

În același timp, Diacov a negat că primarul interimar Silvia Radu ar fi reprezentantul PD la Primărie.

„Nu exclud că PD va sprijini o persoană membru de partid sau poate nemembru de partid. Silvia Radu este una dintre persoanele principale care poate să-şi înainteze candidatura şi PD poate să sprijine această candidatură”, a precizat Diacov.

Acesta a mai adăugat că Silvia Radu nu este membru al PD. „Că ea poate să simpatizeze un partid sau altul - sigur că da. Că cineva încearcă să facă legătura între Silvia Radu şi PD nu este de mirare acest lucru, fiindcă astăzi PD este responsabil de tot ce se întâmplă, chiar dacă el nu are nicio atribuţie la un lucru sau altul”, a punctat acesta.

Amintim că funcția de primar general al capitalei a devenit vacantă la mijlocul lunii februarie, atunci când edilul suspendat, Dorin Chirtoacă, a scris cerere de demisie.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md