/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO. VIDEO/ Cum își sărbătorește Silvia Radu ziua de naștere

missing
27 februarie 2018, ora 14:37

Primărița a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini video și foto în care le arată cetățenilor că muncește chiar dacă este ziua sa de naștere: „Sunt în teren. Verific starea lucrurilor. Se muncește. Azi va fi o zi grea pentru toți lucrătorii care trebuie să participe la deszăpezire”.

Silvia Radu a fost numită în funcția de primar interimar după ce în noiembrie 2017, Nistor Grazvu s-a retras din această funcție. Silvia Radu a apărut în atenția publicului la alegerile prezidențiale din 2016, când a participat în calitate de candidat independent. Ea s-a mai remarcat ca fiind candidata cu cea mai mare avere declarată.

Foto: Facebook/Silvia Radu

Foto: Facebook/Silvia Radu

Foto: Facebook/Silvia Radu

Foto: Facebook/Silvia Radu

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram