Ochelari, chei, o gâscă și o tavă cu pui. Ce uită cel mai des în taxiuri locuitorii orașului Chișinău

yandex taxi

Telefoane, portofele și chei, acestea sunt obiectele pe care oamenii din Chișinău le-au uitat cel mai des în taxiuri. 

Despre aceasta vorbesc datele furnizate de serviciul de asistență, căruia i se adresează persoanele care și-au uitat lucrurile personale în timp ce se deplasau cu un taxi comandat prin intermediul serviciului Yandex.Taxi.

Cele mai multe solicitări au fost înregistrate sâmbăta. Printre cele mai neobișnuite lucruri pe care proprietarii acestora au vrut să le găsească, se numără: căldare, suport cu prăjituri, gâscă (nu este indicat sub ce formă), hrană pentru pisici, șurubelniță, colier și chiar o tava cu pui.

În noaptea de Revelion la acestea s-au mai adăugat și difuzoare muzicale, torta «Napoleon» și câteva cadouri împachetate. Șoferii, care prestează servicii de taxi în Chișinău, de cele mai dese ori găsesc în mașini genți și instrumente muzicale.

yandex

Se pare că, cel mai mult de lucrurile pierdute își fac griji copiii. Doar în ultimele luni în adresa serviciul de asistență Yandex.Taxi au parvenit cereri cu rugămintea de a găsi 12 jucării, un Chupa Chups și un ou de ciocolată.

Conform regulilor serviciului, șoferul este obligat să aducă lucrul găsit în parcul auto în care lucrează. Mai mult decât atât, dacă utilizatorul a observat rapid absența lucrului său, el poate lua legătura cu șoferul, accesând în acest scop «Istoria curselor» sau formând numărul de telefon indicat în raportul cursei, disponibil imediat după finisarea acesteia (pentru aceasta este necesar de a indica în aplicație adresa de e-mail).

Dacă șoferul nu a reușit să plece departe, după o înțelegere cu pasagerul, acesta poate reveni. Numărul de telefon al șoferului care a efectuat comanda se păstrează în istorie timp de o zi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente