/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Consilierul PDM din Corjeuți, care a tamponat mortal un băiețel, va fi exclus din partid

missing
27 februarie 2018, ora 12:21

Declar că PDM condamnă cu fermitate astfel de comportament, atât dinainte de accident, atunci domnul Iurie Groza s-a urcat la volan în stare de ebrietate, cât și după accident când a fugit de la fața locului. Noi nu vom tolera niciodată astfel de comportament iresponsabil și laș din partea nimănui. Din acest motiv noi am solicitat astăzi împreună cu colegii biroului teritorial Briceni să demareze toate procedurile statutare necesare pentru al exclude pe domnul Iurie Groza din rândurile PDM. În același timp, instituțiile de forță trebuie să-și facă ancheta până la capăt pentru a lua o decizie corectă”, a declarat Plahotniuc.

TV8 amintește că, un băiețel de șapte ani a murit în drum spre spital, după ce a fost lovit, duminică noaptea de o mașină. La volanul mașinii se afla consilierul PDM Iurie Groza, informație confirmată pentru TV8 de primarul satului Corjeuți. Potrivit poliției, acesta conducea în stare de ebrietate. După ce a tamponat copilul, șoferul a părăsit locul accidentului, iar, la scurt timp a fost reținut de poliție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram