/FOTO/ Un nou liceu privat în Capitală. Taxa de studii va constitui aproape 5.000 de euro

missing
27 februarie 2018, ora 13:38

Taxele de școlarizare sunt 4 000 euro/an pentru clasele primare și 4 800 euro/an pentru clasele gimnaziale și liceale. Înscrierile la studii au început din 19 februarie, iar liceul se va deschide la 1 septembrie 2018 şi va înscrie elevi în toate ciclurile învățământului general: primar, gimnazial şi liceal.

„Aceasta va fi o școală fără teme pentru acasă, cu o diversitate de activități extracurriculare unde fiecare elev poate să-și manifeste talentul sau să-și regăsească interesele proprii. Credem că relația elev – pedagog este foarte importantă în obținerea succeselor academice, iată de ce școala va investi foarte mult în formarea și dezvoltarea profesională a cadrelor didactice. Credem, de asemenea, că elevii au nevoie de un program care să dea mai multă importanță inteligenței emoționale și cunoașterii de sine. Echipa va avea formări speciale cu instructori din învățământul scandinav”, menționează administrația instituției.

Elevii care vor studia la acest liceu vor beneficia de următoarele aspecte:

– studierea într-un mediu academic cu tehnologii performante;
– studierea limbilor engleză şi germană;
– activități extrașcolare diverse;
– cantină proprie;
– servicii de asistență individuală (Help-Desk, medicală, psihologică, de incluziune);
– securitate și monitorizare;
– program de lucru 8.00-18.00.

Foto: Facebook/Da Vinci

Foto: Facebook/Da Vinci

Foto: Facebook/Da Vinci

Foto: Facebook/Da Vinci

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram