/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Șurubelniță, căldare, chei și portofele. Ce lucruri trăsnite uită chișinăuienii în taxi?

missing
27 februarie 2018, ora 10:46

Printre cele mai neobișnuite lucruri pe care proprietarii acestora au vrut să le găsească, se numără: căldare, suport cu prăjituri, gâscă (nu este indicat sub ce formă), hrană pentru pisici, șurubelniță, colier și chiar o tava cu pui. În noaptea de Revelion la acestea s-au mai adăugat și difuzoare muzicale, torta „Napoleon” și câteva cadouri împachetate.

Șoferii, care prestează servicii de taxi în Chișinău, de cele mai dese ori găsesc în mașini genți și instrumente muzicale. Odată un șofer a fost nevoit să salveze o domnișoară care mergea la întâlnire, se machia în mașină și și-a uitat ochelarii, iar fără aceștia îi părea că nu este destul de serioasă. Însă, spre deosebire de locuitorii altor țări, chișinăuienii niciodată nu au uitat sticle, mănuși, tablouri și carnete de student.

Se pare că în special copiii retrăiesc pentru lucrurile pierdute. Doar în ultimele luni în adresa serviciul de asistență au parvenit cereri cu rugămintea de a găsi 12 jucării, un Chupa Chups și un ou de ciocolată.

Informațiile au fost furnizate de serviciul de asistență Yandex Taxi.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram