Atenție, șoferi! Mai multe puncte de trecere și-au sistat activitatea din cauza drumurilor înzăpezite și formarea gheții pe Nistru

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Din cauza drumurilor înzăpezite pe teritoriul Ucrainei, punctul de trecere Vulcănești-Vinogradovka și-a sistat temporar activitatea. Totodată, rămân nefuncționale punctele de trecere de tip debarcader Soroca-Țekinovka și Cosăuți-Iampol, motivul fiind formarea podurilor de gheață pe râul Nistru.

Postul vamal „Vulcănești” și-a întrerupt temporar activitatea din cauza traseului înzăpezit de pe teritoriul Ucrainei. Persoanele care și-au planificat traversarea frontierei prin acest post vamal, pot opta pentru ale posturi aflate în proximitate, cel mai apropiat fiind postul vamal „Mirnoe”.

Restricții de circulație sunt consemnate, începând de astăzi dimineață, și prin postul vamal de tip debarcader „Cosăuți”, după ce ieri a fost sistată activitatea postului „Soroca”. În ambele cazuri, motivul sistării îl constituie podurile de gheață care nu permit deplasarea bacului peste râul Nistru. În acest context, recomandăm participanților la traficul transfrontalier să opteze pentru postul vamal „Otaci”, dislocat în imediata vecinătate.

Poliția de Frontieră mizează pe înțelegerea cetățenilor și îi îndeamnă să prezinte atitudine conștiincioasă la noile schimbări. Pe parcurs, vom reveni cu noi informații.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...