/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Escrocherie comisă de un deținut după gratii. Cum a înșelat prin telefon o tânără

27 februarie 2018, ora 09:34

Potrivit probelor administrate de procurori, în iunie 2016, ispăşindu-şi pedeapsa pentru o infracţiune similară, deţinutul a făcut cunoştinţă cu o tânără prin telefon. În continuare, prin înşelăciune şi abuz de încredere, inculpatul i-a comunicat victimei că are nevoie de bani pentru a se elibera înainte de termen din detenţie.

Astfel, cunoscând că tatăl victimei are aparataj muzical, inculpatul a convins tânăra să-i împrumute aparatajul în valoare de 44 de mii lei, acesta fiind ulterior preluat de o persoană terţă. După ce a înţeles că a fost deposedată de bunuri, tânăra a anunţat oamenii legii.

Fiind audiat de procurori, deţinutul, în vârstă de 21 de ani, şi-a recunoscut pe deplin vinovăţia.

Prin sentinţa Judecătoriei Drochia, sediul Glodeni, inculpatul a fost condamnat la 3 ani de închisoare, iar pedeapsa definitivă fiindu-i stabilită de 6 ani. Prin aceeaşi sentinţă s-a dispus încasarea de la inculpat în folosul părţii vătămate a sumei prejudiciului material cauzat prin infracţiune.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram