/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Tânăr din Soroca, reținut pentru braconaj. Instala ilegal capcane pentru păsări

missing
27 februarie 2018, ora 08:20

Timp de câteva zile au fost observate pe malul râului Nistru unele indicii privind desfășurarea acțiunilor de braconaj. Astfel, angajații SPF Cosăuți au inițiat mai multe acțiuni de monitorizare a acestor semne, inclusiv măsuri de identificare a persoanelor implicate în aceste ilegalități.

În rezultat, inspectorii de frontieră, aflați în controlul și supravegherea frontierei, au surprins la locul faptei un locuitor al satului Cremenciug, raionul Soroca.

Tânărul în vârsta de 26 ani a fost reținut în timp ce instala trei capcane, improvizate pentru prinderea ilegală a păsărilor acvatice. Acesta nu a avut justificații concludente pentru a-și motiva fapta comisă.

Ca urmare, capcanele au fost ridicate, iar moldoveanului i s-a întocmit proces-verbal cu privire la încălcarea regimului în zona de frontieră, care prezumă o amendă în mărime de la 500 la 1500 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram