Poliția a reținut bărbatul care a accidentat mortal un copil de șapte ani în Corjeuți

Bărbatul care a accidentat mortal un copil de șapte ani, în satul Corjeuți, raionul Briceni și a fugit de la locul accidentului a fost reținut pentru 72 de ore.

Potrivit Inspectoratului de poliție din Briceni, conducătorul auto are 32 de ani și în momentul accidentului era în stare de ebrietate. Alcooltestul a arătat o concentrație de 0,86 mg/l de alcool în aerul expirat. Mașina a fost găsită la poarta casei sale. Pe numele suspectului a fost inițiată o cauză penală.

Acesta riscă până la opt ani de închisoare, dacă vina îi va fi demonstrată. Tragedia s-a produs aseară, în timp ce copilul venea, cu mama, de la biserică. Băiatul a murit în drum spre spital.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.