Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi marți, 27 februarie, un început productiv de săptămână

pexels-photo-375880
Foto: Clem Onojeghuo

O săptămână productivă trebuie să înceapă cu evenimente motivaționale, care te îți vor servi drept sursă de energie pentru următoarele șapte zile. Echipa #diez a selectat cele mai colorate evenimente la care poți să mergi într-o zi de marți, în care mercurul coboară sub 10 grade Celsius. 

# Business Breakfast cu Anatol Palade

Image may contain: text

Antreprenorul Anatol Palade, director și co-fondator ProConsulting și al Clubului CEED Moldova, care a ghidat mii de antreprenori în accesarea finanțării și dezvoltarea afacerii și a contribuit la dezvoltarea antreprenoriatului din Moldova vine marți la Patisserie Caramel, la ora 8 dimineața. Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe Facebook.

# Introduction to Business Intelligence

Image may contain: 1 person, smiling, text

În cadrul seminarului despre Business Intelligence (BI), veți avea șansa să aflați cum procesele, tehnologiile și instrumentele ne ajută să transformăm datele în informații, informațiile în cunoștințe și cunoștințele în planuri de care ne lăsăm ghidați. Evenimentul va avea loc la iHUB Chișinău, la ora 18:30. Mai multe detalii găsiți pe Facebook.

# Spectacolul „Mimoza”, după „Pensiune completă” de P. Chesnot

Image result for spectacolul mimoza

Un regizor de televiziune, pretextându-și escapadele pe Coasta de Azur prin necesitatea efectuării unor filmări, dar evadând astfel de sub tutela agasantă a unei soții cu apucături virile, poposea de fapt la vila amantei sale. Intriga surveni când soția regizorului decise să-și facă o vacanță la „hotelul” în care descindea soțul, astfel cei doi amorezi fiind nevoiți să transforme precipitați vila într-o pensiune. Spectacolul va avea loc la Ginta Latină, la ora 18:00. Informații adiționale găsiți pe Facebook.

# Invitația la Vals

Image may contain: one or more people and text

Teatrul Geneza Art vine cu o „Invitație la Vals” către spectatori. Unul dintre cele mai îndrăgite titluri de către cititori, considerat un fenomen unic în literatura română. Romanul „Invitația la Vals” de Mihail Drumeș. Un spectacol – mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. Spectacolul va începe la ora 19:00, detalii găsiți pe Facebook.

# Pantera Neagră

Image may contain: 5 people, text

Primul supererou de culoare din lumea benzilor desenate, Black Panther va face trecerea pe marele ecran în 2018. Pe numele său T’Challa, supereroul s-a născut în Wakanda, o țară africană ascunsă lumii întregi pentru ca marile corporații să nu-i exploateze vibraniumul, un prețios metal descoperit într-un meteorit. Moștenitor al tronului, T’Challa va trebui să plece din Wakanda când tatăl său este ucis. Mai multe detalii vedeți pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente