/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ „Mărțișor 2018”: Bugetul festivalului este de 2,6 milioane lei. Ce artiști de notorietate vor urca pe scenă

missing
26 februarie 2018, ora 17:05

Ajuns la cea de-a 52-a ediție, Festivalului Internațional de Muzică „Mărțișor 2018”, cu genericul „Mărţişorul e iubire”, va avea o deschidere fastuoasă, pe 1 martie, promit organizatorii.

Și în acest an am reușit să aducem artiști de mare notorietate și soliști foarte cunoscuți în Republica Moldova. Bugetul din acest an este de 2,6 milioane de lei, este destul de mare, dar el nu poate fi altfel, din moment ce găzduim astfel de colective,” a declarat Monica Babuc, Ministra Culturii.

Trupa de dans din Argentina promite un show de excepție datorită mișcărilor unice realizate de cele 10 cupluri, care aplică o coregrafie specială. La Chișinău, trupa „Tango Buenos Aires” va evolua pentru prima oară și va prezenta show-ul „Demon & Angel”.

De asemenea, pe scenele de la Chișinău va evolua un renumit cor de bărbați din Georgia. „Mdzlevari este considerat unul dintre cele mai reprezentative coruri ai Georgiei. Vor susține un recital de o oră și jumătate,” a spus Larisa Zubcu, director Sala cu Orgă.

Interpreta din România, Delia, va aduce un concert extravagant și exploziv, pe 9 martie, ora 19:00, la Palatul Naţional. „Acest show are premieră la București și imediat vine la Chișinău. Este un spectacol spectaculos, cu multă lume implicată, cu magicieni, cu dansatori,” a menționat Andrei Locoman, directorul Palatul Național.

Spectacolul se va încheia pe 10 martie cu un spectacol al ansamblului național „Joc”, cu un nou program. Organizatorii au promis organizarea unui tur internațional cu interpreți autohtoni pentru cetățenii moldoveni din diasporă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram