/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Un consilier PDM a tamponat mortal un băiețel de șapte ani și a fugit de la locul accidentului

missing
26 februarie 2018, ora 17:35

Poliția susține că băiatul mergea pe drum, însoțit de mama sa, când a fost acroșat de mașină. După accident, copilul a fost preluat de ambulanță.

„În urma impactului, minorul a decedat în drum spre spital. Conducătorul automobilului a părăsit locul faptei, însă a fost identificat și reținut de către angajații Inspectoratului de Poliție Briceni”, spune Dina Fomin, ofițer de presă IP Briceni.

Mașina implicată în accident a fost depistată la poarta gospodăriei consilierului: „Conducătorul auto se afla în stare de ebrietate la volan. Pe numele lui a fost inițiată cauză penală”.

Contactat de TV8, primarul de Corjeuți, Victor Andronic, a recunoscut că suspectul este consilier local. În campania electorală din 2015 acesta figura pe lista de candidați din partea PD. Purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat a evitat să confirme apartenența la PD a șoferului beat.

„La moment nu există vreo poziție, ca să nu fie interpretat greșit. Nu văd logica, nu vrem să delimităm. Toate persoanele sunt egale în fața legii. Eu nici nu confirm și nici nu infirm faptul că acesta este consilier din partea PD”, a menționat Vitalie Gamurari, purtător de cuvânt PDM.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Pe numele lui a fost inițiată o cauză penală, iar dacă îi va fi demonstrată vinovăția, el riscă până la opt ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram