/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ „Safeul Apocalipsei”, reconstruit. Adăpostește semințe pentru refacerea ecosistemului

missing
26 februarie 2018, ora 16:45

Potrivit sursei, Norvegia va cheltui pentru renovare aproape 13 milioane de dolari. Măsura face parte dintr-un plan pe mai mulți ani, care își propune îmbunătățirea condițiilor privind depozitarea semințelor.

Proiectul „Safeul Apocalipsei” are ca scop conservarea, în condiții de siguranță maximă, a speciilor de plante aflate pe cale de dispariție sau a semințelor pentru refacerea ecosistemelor în cazul unei catastrofe naturale sau a unor dezastre provocate de om. Buncărul a fost construit în urmă cu 10 ani, într-un munte și adăpostește deja aproape un milion și jumătate de pachete cu semințe de plante.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram