(video) Ce premiere veți putea viziona în prima lună a primăverii în cinematografele din țară

collage

Ce planuri aveți pentru prima zi de primăvară? Echipa #diez va încerca să vă diversifice activitățile și vine cu o listă de filme nou-nouțe care vor fi proiectate în cinematografele Patria din Chișinău. Sugestia noastră e să vă luați cât mai mult popcorn și ceva suc. Vizionare plăcută.

#COD ROŞU DE JAF, 1 martie

Pe coasta Alabamei urmează să se înfrunte două forțe ale naturii: un uragan de categoria 5 și dolarul american… Suntem în anul 1992. O nefericită întorsătură a destinului face ca Bruce Ruthledge, vânător profesionist de uragane să-și piardă viața, lăsându-și cei doi fii, Will și Breeze, în voia soartei.

25 de ani mai târziu, Will, acum, meteorolog angajat la guvern, e pe urmele uraganului Tammy, cea mai puternică furtună din istoria Statelor Unite, care se îndreaptă spre Gulfort, Alabama. În timp ce localnicii sunt evacuați, oficialii pornesc într-o cursă contracronometru pentru a distruge 600 de milioane de dolari în bancnote vechi înainte ca uraganul să lovească regiunea. Dar ei nu sunt singurii care au planuri cu acești bani…

#EARLY MAN: TARE CA PIATRA, 1 martie

Plasat la începuturile civilizaţiei, când creaturi preistorice şi mamuţi lânoşi stăpâneau Pământul, Early Man spune povestea lui Dug şi a tovarăşului lui, Hognob, care se ridică în fruntea tribului lor împotriva lordului Nooth, pentru a-şi salva căminul. Un desen animat plin de amuzament pentru întreaga familie.

#AVENTURA PITICILOR 3D, 1 martie

Chloe împreună cu mama sa, Catherine, se mută din nou. De data asta, într-o casă gotică cu o ciudată colecție de pitici de grădină. De-ndată Chloe observă că această casă ascunde lucruri înspăimântătoare. După întoarcerea de la școală, Chloe și vecinul ei gălăgios Liam descoperă că piticii de grădină sunt vii. Acesti pitici de grădină protejează planeta de amenințarea monstruleților numiți Troggs, care au invadat casa venind dintr-o altă lume.

Când singura soluție de a-i opri pe monstruleți eșuează, Chloe, Liam și piticii de grădină vor începe lupta împotriva monstruleților pentru a salva lumea.

#O BUCLĂ ÎN TIMP 3D, 3 martie

Bazat pe o clasică poveste fantastică a scriitoarei Madeleine L’Engle, A Wrinkle in Time (2018) se concentrează pe povestea a trei copii care pornesc într-o călătorie destinată salvării tatălui lor și a lumii. De când Mr. Murry, un om de știință, a descoperit o nouă planetă și a folosit conceptul cunoscut drept „Tesseract” pentru a călători acolo, copiii săi, Meg Murry și fratele ei mai mic, Charles, au stat fără tatăl lor, timp de cinci ani. După dispariția misterioasă a tatălui lor care lucra în secret pentru guvern în legătură cu problema Tesseract-ului, trei ființe ciudate îi trimit pe copii în spațiu pentru a-l găsi. Însoțiți de colegul de clasă al lui Meg, Calvin O’Keefe și călăuziți de cei trei călători astrali misterioși, cunoscuți sub numele de Mrs. Whatsit, Mrs. Who și Mrs. Which, frații se străduiesc să facă față unei călătorii periculoase pe o planetă care posedă tot răul din univers. Vor reuși aceștia să facă față amenințărilor?

#PASAGER ÎN TRENUL TERORII, 8 martie

În acest thriller plin de adrenalină Liam Neeson este Michael, un agent de vânzări care, pe drumul zilnic spre casă cu trenul, este abordat de un străin misterios pentru a dezvălui identitatea unui pasager ascuns în acel tren până ce vor ajunge la ultima stație. Forțat să soluționeze contracronometru un puzzle mortal, Michael va descoperi un plan criminal, și se va trezi prins fără voie într-o conspirație cu miză criminală, atât pentru el, cât și pentru ceilalți pasageri din tren.

VREAU SĂ SLĂBESC, 8 martie

În viața Anei există două iubiri principale – prietenul ei Jenya și mâncarea. Din cauza mâncării, ei se despart: lui nu-i place cum Anya a început să arate. Însă Anya nu este gata să renunțe. Cu sprijinul celui mai bun prieten, ea începe o aventură captivantă de a pierde în greutate și de a câștiga dragoste și fericire.

# TOMB RAIDER ÎNCEPUTUL 3D, 15 martie

Cea mai recentă poveste din noua serie „Tomb Raider” promite să fie un cocktail amețitor de aventură și mister pe care fanii popularei francize de jocuri video îl așteaptă cu nerăbdare. În noua peliculă, Lara Croft, fiica independentă a unui aventurier foarte excentric ce a dispărut atunci când ea era la vârsta adolescenţei, este o tânără de 21 de ani fără nicio direcție în viață. Lara străbate străzile haotice ale modernei Londre de Est, fiind un curier pe bicicletă ce abia îşi poate plăti chiria.

Este la facultate, dar ajunge foarte rar la cursuri. Hotărâtă să îşi urmeze propria cale, ea refuză să preia frâiele imperiului global al tatălui său, la fel cum refuză cu îndârjire să creadă că el nu mai este. Sfătuită să accepte adevărul şi să meargă mai departe după şapte ani fără el, nici ea nu poate înţelege pe deplin ce o face să îşi dorească atât de mult să desluşească misterul morții tatălui ei. Acţionând împotriva dorinţei finale a tatălui său, Lara lasă totul în urmă şi pleacă către ultima destinaţie în care ştie că s-a aflat acesta: un mormânt de pe o insulă mitică care s-ar putea afla undeva pe coastele Japoniei.

Dar misiunea ei nu va fi una prea uşoară, chiar drumul în sine, până la misterioasa destinaţie, este unul foarte nesigur şi periculos. Dintr-odată miza devine enormă pentru Lara, care – împotriva tuturor previziunilor și înarmată doar cu o minte agilă, credință oarbă și cu un spirit de neclintit – trebuie să învețe să își depășească limitele pe măsură ce înaintează în călătoria necunoscută. Supraviețuirea sa în această aventură periculoasă va însemna și realizarea ei, obţinând astfel supranumele de „tomb raider”.

#TURNUL DE TIMP, 15 martie

Kiril este un designer talentat de jocuri pe calculator. Într-o zi, el este se trezeste cu memoria ştearsă a tuturor celor pe care îi cunoștea și îi iubeau. Kiril află că el este ales pentru o misiune importantă și misterioasă. Scopul său este de a deveni gardian între lumi paralele, care există zeci în univers.

# PACIFIC RIM 2: REVOLTA 3D, 22 martie

Conflictul global dintre monștrii extratereștri și supermașinile construite de om pentru a-i învinge, a fost numai un preludiu al asaltului general asupra umanității care are loc în Pacific Rim 2: Revolta.

John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) este rebelul lui Jake Pentecost, odinioară pilot de Jaeger care promitea să ajungă printre cei mai buni, al cărui tată legendar își dăduse viața pentru a asigura victoria umanității împotriva monstruoșilor Kaiju. De atunci, Jake și-a abandonat pregătirea de pilot, și s-a lăsat prins de lumea periculoasă interlopă. Dar, când o amenințare și mai agresivă se dezlănțuie pentru a ne distrgue orașele, și a îngenunchea lumea noastră, Jake primește o ultimă șansă pentru a călca pe urmele tatălui său, de la sora sa, Mako Mori (Rinko Kikuchi), care conduce o nouă generație de piloți ce au crescut în umbra războiului. Cei doi vor porni în greaua misiune de a face dreptate pentru cei căzuți, și singura lor speranță este să pornească o revoltă globală împotriva amenințării cu extincția.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente