Un băiat de șapte ani, spulberat de o mașină în ochii mamei sale. Copilul a murit în drum spre spital

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un copil de șapte ani, accidentat de un șofer beat, a decedat în drum spre spital. S-a întâmplat sub privirile mamei copilului, pe un drum din satul Corjeuți, raionul Briceni, duminică seara. La venirea medicilor, copilul era conștient, dar s-a stins în drum spre spital, transmite IPN.

Potrivit anchetatorului de caz, Anatol Cacaluța, șoferul era în stare avansată de ebrietate. Mama copilului nu a avut de suferit fizic. După cum relatează ProTV, băiețelul de 7 ani, însoțit de mama sa, mergea pe drum, iar la un moment dat a fost lovit în plin de o Toyota. Imediat după impact șoferul a fugit de la fața locului.

Ulterior, în urma mai multor investigații, șoferul a fost identificat. După tragedie, acesta a mers acasă și și-a parcat mașina în curte. Potrivit autorităților, bărbatul se afla în stare de ebrietate avansată în momentul în care a dat cu mașina peste copil.

Șoferul a fost condus la Inspectoratul de Poliție din Briceni pentru audieri, iar în aceste momente face declarații. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală, bărbatul fiind reținut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă până la 8 ani de pușcărie.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...