22:58:31 23.04.2024
Stiri

Maia Sandu îl TAXEAZĂ pe Dodon pentru o gafă comisă pe Facebook: „Cel mai RUȘINOS lucru pe care-l poate spune un președinte de stat în secolul XXI”

Politică 26.02.2018 10:19 Vizualizări3836 Autor: Ziarul National
Maia Sandu îl TAXEAZĂ pe Dodon pentru o gafă comisă pe Facebook: „Cel mai RUȘINOS lucru pe care-l poate spune un președinte de stat în secolul XXI”


O postare publicată de președintele Igor Dodon pe Facebook, prin care a ținut să-și anunțe vizita la o mănăstire din R. Moldova, a ajuns ținta criticilor pe aceeași rețea de socializare.

Inițial, Dodon a scris că „se fac încercări de a ne ademeni cu noi învățături, cum ar fi liberalismul, toleranța, egalitatea de gen”, iar apoi această postare a fost redactată, fiind exclusă această frază.



Deși anterior Igor Dodon a recunoscut public că își administrează personal contul de Facebook, purtătorul său de cuvânt, Ion Ceban, a publicat un mesaj în care dă vina pe altcineva pentru această postare.



Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, contracandidata lui Dodon din campania prezidențială, cataloghează drept „rușinoasă” această declarație a lui Dodon.

„O țară fără libertate individuală, fără toleranță și fără oportunități egale pentru femei și bărbați este o țară sortită pe veci declinului economic și moral. Anume așa Igor Dodon vede Republica Moldova. Este probabil cel mai rușinos lucru pe care-l poate spune un președinte de stat în secolul XXI”, a scris Maia Sandu pe Facebook.

Ana Guțu de la Partidulul Unității Naționale a fost și mai dură: „Sarcasm: De acord cu Dodon - să închidem liceul privat „Prometeu”, n-au ce umbla kopkiii prezidentului prin licee private româneşti; deputatul găgăuz Dudnic să-şi facă harakiri, în caz contrar nu mai tolerăm musulmani încreştinați trădători de neam pe pământ românesc, iar muierea prezidentului n-are ce umbla cu donații prin fund... ații - să şada dracului acasă să-şi creasca progeniturile, că de asta-i muiere!”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md