/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Samsung Galaxy S9 și S9 Plus au fost lansate oficial. Specificații și alte noutăți care te interesează

missing
26 februarie 2018, ora 07:25

Ca design nu sunt schimbări față de anul trecut. Aceleași linii, o nuanță nouă de culoare (Lilac Purple) și două dimensiuni, cu un ecran care se prelinge pe margini. Oficial, i se spune Infinity Display.

Ca specificații, Samsung Galaxy S9, cel mic, are ecran de 5,8 inci și un procesor cu opt nuclee (la 2,7GHz și 1,7GHz, câte patru pentru performanță și economie de baterie). Are și 4GB de memorie RAM, conectivitate LTE Cat.18 și spațiu de stocare de 64 sau 256GB. Suportă card microSD de până la 400GB. Bateria este de 3.000 mAh și poate fi încărcat wireless, așa cum Samsung a obișnuit până acum. De asemenea, telefonul rezistă la apă și praf și rulează Android 8 Oreo cu intefața Samsung.

Camera foto are 12 megapixeli. Poate nu-ți spune nimic asta, că așa a fost și anul trecut, dar anul acesta are diafragmă mecanică variabilă: f/1.5 și f/2.4. O poți seta manual în modul Pro sau o alege telefonul în funcție de cât de luminoasă este scena. De asemenea, filmează în super slow motion la sute de cadre pe secundă și, dacă nu-ți pasă de calitate, e mișto.

Cel mare, Samsung Galaxy S9 Plus, are ecran de 6,2 inci. Are același procesor, dar 6GB de memorie RAM. E ca Note 8 acum. Are și același spațiu de stocare, dar sunt diferențe la camera foto. Bateria este de 3.500 mAh. Camera foto de pe Samsung Galaxy S9 plus e de 12 megapixeli și are două. Una e cu obiectiv telefoto și f/2.4, iar cealaltă este wide cu f/1.5.

Samsung Galaxy S9 e un telefon care a luat ce era mai bun din modelul precedent și a fost îmbunătățit la capitole importante: cameră foto, autentificare biometrică și productivitate. Revoluția e amânată un an până în 2019, dar dacă ai spus pas pentru Samsung Galaxy S8, acesta e un telefon high-end de ales. Din păcate, și prețul va fi mai high decât în 2017.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram