O abordare diferită: Scandalul legat de micșorarea tarifului la gaz, comentat ca un meci de volei

gaz

„Mingea la fileu au ridicat-o experții în energetică”, „PAS a preluat pasa”, „în joc intervine premierul Pavel Filip”, „Moldovagaz preia imediat serviciul executat de Filip”, așa comentează portalul Politruk.md subiectul legat de micșorarea tarifelor la gaz care este de mai bine de o lună pe agenda politică și mediatică de la Chișinău.

Portalul menționează că subiectul tarifelor la gaz face agenda politică în fiecare iarnă, mai ales înaintea unei campanii electorale. Iar această problemă este folosită și de putere și de opoziție pentru a obține dividende politice.

„Subiectul micșorării tarifelor la gazele naturale la mijloc de iarnă este un motiv excelent de a atrage atenția opiniei publice și cum îl folosesc actorii politici pentru a ataca sau a se apăra de adversari, ca să arate bine „pe prima pagină”, potrivit autorilor analizei.

În timp ce politicienii se ceartă și își fac PR electoral în goana după voturi, tarifele rămân neschimbate, iar cetățenii așteaptă primăvara, mai scrie Politruk.md în analiza în care comentează subiectul legat de tarifele la gaze ca pe o partidă de volei.

Întreg meciul de volei îl puteți vedea aici: Gas, Gas, Gas! Disputa pe subiectul tarifelor la gazele naturale, o formă de competiție electorală

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente