(foto) Apariție incendiară în Playboy la 67 de ani. O actriță a demonstrat că vârsta este doar un număr

collage

La aproape 20 de ani de când a devenit faimoasă pentru rolul din serialul american „Dr. Quinn”, actrița Jane Seymour demonstrează, într-o apariție incendiară în Playboy, că vârsta este doar un număr.

Actriţa în vârstă de 67 de ani a pozat provocator pentru revista Playboy unde a acordat şi un interviu despre carieră, familie şi cum să te simţi bine la 67 de ani.Jmhhc2g9NTk4ZWI5OGUyNDI5ZDYxMWRjZDQzM2MyOTlhNzk1ZTc=.thumb

 

Jane-Seymour__02_
Photo Credit: playboy.com

„Sunt încântată să împărtăşesc, în sfârşit, vestea asta cu voi! Am fost fotografiată şi intervievată, de curând, de Playboy, la mine acasă. Am vorbit despre carieră, familie, cum să te simţi mai bine ca oricând la 67 de ani şi multe altele”, a scris vedeta pe conturile ei de socializare.

Jane-Seymour__03_ (1)
Photo Credit: playboy.com
Jane-Seymour__06_
Photo Credit: playboy.com
Jane-Seymour__07_
Photo Credit: playboy.com
Jane-Seymour__08_
Photo Credit: playboy.com
Jane-Seymour__09_
Photo Credit: playboy.com
Jane-Seymour_main
Photo Credit: playboy.com

Actrița nu este la prima apariție în celebra publicație. Jane Seymour a mai pozat pentru Playboy de două ori: în 1973, când a jucat în filmul „Live And Let Die”, din seria James Bond, și în 1987. Nu se aștepta, însă, să primească o asemenea propunere la 67 de ani, scrie digi24.

Jane Seymour a devenit cunoscută pentru filmul cu James Bond, „Live and Let Die” (1973), „Somewhere In Time” (1980), „East of Eden” (1981), „Onassis: The Richest Man in the World” (1988), „War and Remembrance” (1988), thrillerul politic din 1989, „La Révolution française”, în care a jucat rolul Mariei Antoaneta, „Wedding Crashers” (2005), și serialul american „Dr. Quinn” (1993–1998). Ea a câștigat un premiu Emmy, două premii Globul de Aur, și o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente