/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Un singur tweet postat de Kylie Jenner i-a costat pe cei de la Snapchat 1,7 miliarde de dolari

missing
24 februarie 2018, ora 10:31

“Deeeci mai e cineva care nu mai deschide Snapchat? Sau sunt doar eu … ugh asta este trist”, a scris pe Twitter Jenner, sora vitregă a lui Kim Kardashian.

Wall Street a intrat în panică după mesajul “Reginei Snapchat-ului” – aşa cum era poreclită până acum vedeta – iar acţiunile aplicaţiei de mesagerie au înregistrat la un moment dat o scădere de aproape 8% – în valoare totală de circa 1,7 miliarde de dolari. Compania, listată la bursă anul trecut, a închis cu o scădere de 6%.

Ulterior, Jenner, cu 24,5 de milioane de fani pe Twitter, a postat un nou mesaj, mai împăciuitor: “încă te iubesc Snap … prima mea dragoste”

Comentariul vedetei survine în contextul în care noul design al aplicaţiei, care distinge între conversaţii cu prietenii şi căutarea şi vizionarea de conţinut, a nemulţumit mulţi utilizatori

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram