/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Cum va fi VREMEA pe 24 februarie. Prognoza METEO pentru Moldova și Europa

24 februarie 2018, ora 08:34

În nordul țării va fi ca de obicei cel mai frig. Chiar dacă vremea va fi rece, ne vom delecta cu mulți fulgi jucăuși. Dimineața se vor înregistra -7 grade, iar la amiază vor fi -5.

Vremea tristă va domina și în centrul țării. Sunt prognozate ninsori, înnorări persistente și foarte puțin soare. Ziua va începe cu o temperatură de -3 grade și va continua cu -1 grad.

Sudul țării nu va face excepție, vremea va fi posomorâtă și va ninge toată ziua. Temperaturile vor fi ceva mai generoase înregistrându-se o maximă de 0 grade.

Chișinăul de asemenea va fi acoperit de fulgi și de nori denși. La noapte se vor înregistra -3 grade, iar pe timp de zi vor fi 0.

Atât despre prognoza meteo de la noi. Să vedem care va fi starea vremii în Europa.

Gerul și ninsorile va pune stăpânire peste Kiev. Dimineața se vor înregistra -12 grade, iar până la amiază temperatura nu se va modifica esențial.

La Moscova va fi și mai frig, iar ninsorile vor fi de nelipsit. -15 grade vor fi de dimineață și -12 la prânz.

Bucureștenii vor avea parte de înnorări și de fulguieli spre seară.Dimineața vor fi 0 grade, iar la amiază 6.

Umbrelele vor pune stăpânire peste Roma. Sunt prognozate ploi toată ziua, iar maxima termică nu va depăși 10 grade.

Parizienii vor fi norocoși și vor avea parte de multe momente însorite. Dimineața se vor înregistra 0 grade, iar ziua vor fi 6.

La Barcelona de asemenea va fi o zi senină și destul de plăcută. Temperatura maximă va atinge 11 grade.

La Istanbul vor fi mulți nori care vor aduce cu ei ploi spre seară. Temperatura va oscila între 7 și 9 grade.

Încheiem cu Londra unde soarele va fi la datorie întreaga zi. Dimineața se va înregistra 1 grad, iar la orele amiezii vor fi 4.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram