08:27:33 19.04.2024
Stiri

FOTO // Avea un sentiment CIUDAT când l-a văzut pe viitorul ginere. Cine era, de fapt, bărbatul

Știri 23.02.2018 18:02 Vizualizări2297 Autor: Ziarul National
FOTO // Avea un sentiment CIUDAT când l-a văzut pe viitorul ginere. Cine era, de fapt, bărbatul Sursa: realitatea.net


O femeie din Marea Britanie a decis să facă mai multe „săpături” după ce a văzut o fotografie în care apărea viitorul ei ginere. Ce a aflat ulterior i-a schimbat viaţa fiicei sale!

Când Heidi s-a logodit, vara trecută, cu Ed Savitt, după șase ani de relaţie, a decis să-i facă o vizită mamei sale. Nu i-a dat nici măcar un telefon. Femeia s-a trezit cu ei la uşă, dar s-a bucurat nespus!

În timpul cinei, însă, Kay Parker, mama tinerei, avea un sentiment ciudat. Simţea că ceva nu e în regulă cu iubitul tinerei, dar nu-şi dădea seama ce anume o neliniştea.

Heidi şi Ed s-au întâlnit în 2011, la o universitate din Londra. Amândoi erau studenţi şi s-au plăcut din prima clipă. Au decis să rămână împreună şi, ulterior, să se căsătorească.

În seara aceea, după ce au luat masa, Kay a început să spună tot felul de poveşti despre fiica sa. Întâmplarea a făcut ca printre acestea să se numere şi cea în care Heidi şi-a făcut un „iubit de vacanţă”. Pe atunci, avea șase ani şi se afla în Turcia cu familia.

La acea vreme, timp de două săptămâni, cei doi s-au jucat împreună toată ziua. Surprinzător sau nu, numele băieţelului care i-a cucerit fiica era Ed.

La două săptămâni de la cină, Kay a descoperit o cutie cu poze vechi de familie. Printre ele a dat de fotografiile din faimoasa vacanţă în Turcia. După ce le-a privit cu atenţie, a pus mâna pe telefon şi şi-a sunat fiica. „Heidi, trebuie să vii imediat la mine! Acum! Trebuie să-ţi arăt ce am descoperit!”, i-a spus aceasta.

În fotografii era chiar logodnicul fiicei sale. Soarta a făcut ca, după 20 de ani, cei doi să se întâlnească din nou şi să se îndrăgostească.

„Ce nebunie! Şi când te gândeşti că, dacă mama nu se uita la acele fotografii, n-am fi ştiut niciodată că ne iubeam de când eram copii...”, a spus Heidi, emoţionată.

În prezent, cei doi tineri sunt căsătoriţi şi îşi petrec majoritatea vacanţelor cu mama lui Heidi.

Sursa: realitatea.net


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md