(FOTO) Filip Kirkorov, primit de Igor Dodon la Președinție. Vestimentația interpretului rus în afara oricărei prevederi protocolare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon a avut azi o întrevedere cu interpretul rus Filip Kirkorov care a venit în Moldova pentru a susține grupul „DoReDos” în selecția națională a concursului „Eurovision-2018”. Cunoscutul interpret este compozitorul piesei cu care trupa vrea să cucerească „Olimpul muzical” național, iar mai apoi și cel european. Se pare însă că Președinția de la Chișinău nu are niciun dress code, ori vestimentația lui Kirkorov a fost una în afara oricărei prevederi protocolare.

„Este îmbucurător faptul că Filip Kirkorov și-a început cariera artistică, la mijlocul anilor ʼ80, anume în Moldova. Suntem întotdeauna bucuroși să ne fiți oaspete la noi în țară!”, a menționat Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Este de menționat că Igor Dodon nu este unicul prieten al interpretului rus din politica moldovenească. Pe 9 mai 2014, aflat la concursul Eurovision, desfășurat atunci la Copenhaga, Filip Kirkorov a venit la Chișinău pentru a cânta la concertul din scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”, organizat de Partidul Democrat. Atunci interpretul rus a ținut să-mi mulțumească „prietenului său” Vlad Plahotniuc care l-a invitat la Chişinău.

În iulie 2016, Kirkorov, alături de alte vedete din Rusia, s-a implicat în campania „FreeShor”, atunci când omul de afaceri moldovean a fost reținut de către organele de anchetă în dosarul „furtului miliardului”.

În noiembrie 2014, Igor Dodon și soția sa au asistat la ceremonia muzicală de premiere „Золотой Граммофон” („Gramofonul de Aur”), în timpul vizitei sale în Federația Rusă, prilej cu care s-a întâlnit cu Filip Kirkorov, care a obținut atunci al 22-lea său premiu în cadrul concursului, ceea ce este un record absolut. Atunci cei doi au fost surpinși și de reporterul Alla Miheeva de la show-ul comedy „Vecernii Urgant”, prezentat la Pervîi Kanal.

Foto: Dodon Igor / Facebook.com

Foto: Илашко Евгения / Facebook.com


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...