De Dragobete, iubește românește! Echipa #diez îți recomandă o listă de evenimente pentru sâmbătă, 24 februarie

dr
Foto: pinterest.com

În această sâmbătă ești invitat să sărbătorești dragostea românește la o serie de evenimente frumoase și speciale. Echipa #diez a selectat câteva, care sperăm să-ți placă și să le adaugi în agenda ta în ziua lui Dragobete.

# Așa-i românul când se-ndrăgostește

Uniunea Scriitorilor Europeni de Limbă Română te ,,provoacă” să te îndrăgostești sau să vă reîndrăgostești de bogăția spiritualității românești, redată măiestrit în creația artiștilor, care vor evolua în cadrul evenimentului. Acesta va avea loc sâmbătă, începând cu ora 12.00 lângă bustul poetului național Mihai Eminescu, amplasat pe Aleea Clasicilor. Detalii despre eveniment, găsiți pe pagina de Facebook

# Descoperim Chișinăul împreună

Studenții crengieni au inițiat un proiect social întitulat „Descoperim Chișinăul împreună” prin care și-au propus să viziteze cât mai multe obiective cultural-turistice din oraș, pentru a se bucura de un timp frumos petrecut împreună. De Dragobete, și-au propus să viziteze o locație specială, mai multe detalii găsiți AICI.

# Vali Boghean | M-am îndrăgostit dintr-o întâmplare

Vali Boghean revine cu un concert dedicat iubirii cu titlul „M-am îndrăgostit din întâmplare”.  Artistul organizează tradițional, în fiecare an de Dragobete, câte un concert sută la sută live, în care ne invită să iubim românește și să împărțim dragostea prin muzică și emoții. Detalii despre concert, găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

# Сel de-al XI-lea Forum „Studii în Străinătate”

Vrei să studiezi în străinătate, dar nu știi de unde să începi? Vino la cel de-al XI-lea Forum „Studii în Străinătate”, ca să afli mai multe detalii despre studii în străinătate, taxe și condiții de la reprezentanții oficiali ai universităților, școlilor, centrelor lingvistice și taberelor de vară pentru copii și tineret. Detalii, AICI.

# First Lego League Moldova

First Lego League Moldova revine pe 24-25 februarie la Tekwill. Ediția curentă va întruni un număr record de peste 500 de elevi și profesori din toată țara. Evenimentul promite a fi cea mai mare competiție de robotică pentru copii organizată vreodată în Moldova. Detalii, găsiți pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente