Un sanatoriu din Odesa ocupat abuziv în această dimineață de peste 70 de persoane înarmate

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În jur de 70 de angajați ai unei companii private au ocupat abuziv, în dimineața acestei zile, clădirea administrativă al unui sanatoriu din Odesa. După cum relatează publicația locală „Dumskaya”, cu trimitere la directorul sanatoriului „Lermontovskii”, angajații acestuia nu sunt lăsați să intre în clădire.

„Circa 70 de angajați ai unei companii private, înarmați cu bare metalice, au intrat forțat la 07:00, în sanatoriul „Lermontovskii” din Odesa. Ei au capturat clădirea administrativă și nu lasă angajații la locurile lor de muncă”, se arată în anunț.

Potrivit directorului, cei care au intrat forțat în clădire, au deconectat sanatoriul de la electricitate, paralizând total activitatea acestuia. „Suntem un sanatoriu cu regim de 24 din 24, avem oameni care se recuperează după accidente atacuri de cord, accidente cerebrale vasculare, angajații nu pot merge la ei. Din păcate, haosul continuă”, citează publicația.

Sanatoriul „Lermontovskii” este parte a unui litigiu vechi de câțiva ani între Ministerul Justiției și societatea pe acțiuni privată „Ukrprofzdravnița”, care pretind la acesta.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...