Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru ziua de vineri, 23 februarie

HQR8BJFZID
Foto: Anthony Tran

E sfârșit de săptămână și asta înseamnă că a sosit timpul să vă relaxați pe măsură. Echipa #diez a adunat cele mai bune evenimente pentru ziua de vineri, așa că la sigur printre acestea îți vei găsi și tu unul pe plac, indiferent de cum preferi să-ți petreci timpul liber. Să înceapă distracția!

#Short To The Point Chisinau

Tradițional, în ultima zi de vineri a lunii Tucano te invită să vizionezi un program de scurtmetraje internaționale și să le analizați/discutați la o cafea împreună cu onvitata noastră Victoria Cusnir.
Vineri, 23 februarie 17.00
Tucano Brasil
str.Alexandru Cel Bun 91 A

Mai multe detalii găsești AICI!

#Concert pe Întuneric

În data de 23 Februarie de la ora 18:00 la Sala cu Orgă, va avea loc un Recital de Pian cu Marcel Lazăr. În ajun de Dragobete, un concert cu puțină lumină și multă muzică frumoasă. Lucrări de Ludwig van Beethoven, Franz Schubert și spre final, Nocturne de Frederic Chopin!

Mai multe detalii găsești AICI!

#Colecționarul

O nouă Premieră la Teatrul Geneza Art!
Romanul „Colecționarul” după John Fowles, în regia Danielei Burlaca. Este romanul de debut al autorului, în care abordează o situație limită de încătușare și tristețe. Iubirea nu mai este suficientă, libertatea nu mai există și nu se mai poate găsi nicio cale de a scăpa.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Iubim românește!

În ziua de Dragobete, hai să iubim românește!
Mergi și tu să marchezi sărbătoarea națională a dragostei, vineri, ora 17.00, la MallDova, unde va răsuna cea mai frumoasă muzică patriotică și de dragoste, vor fi distribuite panglici tricolore și vor fi transmite tuturor mesajul și îndemnul de a iubi românește!

Mai multe detalii găsești AICI!

#Crizantema de Argint, ediția a XXII-a

Festivalul – Concurs de Creație și Interpretare a Romanței „Crizantema de Argint”, ediția a XXII-a

23 februarie 2018, Sala Mare, ora 18:00, Intrare Liberă

Recital de romanțe cu:
Tatiana Jacot, Igor Rusu, Mariana Cepraga, Diana Văluță
George Cojocărescu (Bacău/România), câștigătorul Premiului Mare, ediția 2017
Romanțe în premieră. Concurs la Secțiunea Creație

Mai multe detalii găsești AICI!

 

#Wine & Dine | Chateau Vartely

Vineri, 23 februarie, începând cu orele 18:30, Mezzo Italian Restaurant și Chateau Vartely te invită să guști selecțiile gastronomice pregătite de către Chef David și să te lași purtat de „versurile“ ascunse în esențele podgoriilor alese împreună cu somelierul Snejana Zacepa. Degustarea de vin nu ar fi completă fără un meniu asortat selecției de vinuri Chateau Vartely.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Flower Power Party | Malagamba

În acest weekend cuvântul-cheie va fi „prima”, pentru că e despre PRIMAvară, e despre primul weekend din cea mai dezghețată luna a anului: martie!
„Ca să nu mai facem diferența că e vineri sau sâmbătă, am decis să unim Flower cu Power și să facem un FLOWER POWER PARTY cu multă muzică bună de la DJ Malagamba! Să ne luăm rămas bun de la iarnă în stil BarBar, care știe cum să creeze cea mai potrivită atmosferă, desigur doar dacă veniți și voi să ne distrăm până dimineață!”, menționează organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#SOD w / Holchin / Dubfound / Olandeep

Îți place muzica bună și distracția? Ai așteptat cu nerăbdare această zi de vineri? Atunci nu sta pe gânduri, i-ați prietenii și mergi la distracție, acolo unde este muzică și voie bună.

Mai multe detalii găsești AICI!

# JOCUL DE-A DETECTIVII 2D

game-night-EN

Completează ziua de vineri cu un film bun. Game Night (2018) urmărește trei cupluri care au fost invitate la o noapte de joc atipică, ce implică rezolvarea misterului unei crime, completat cu agresori și agenți federali falși. Organizată ca o petrecere tematică ce are ca scop elucidarea misterului unei crime, povestea deraiază repede, când, chiar la începutul serii, Brooks, gazda, este brusc pus la pământ, legat și răpit de doi mascați înarmați.

Mai multe detalii găsești AICI!

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente